Haas Recycling Örebro

Tingsryds Montage AB – Haas Recycling Örebro

Anlita oss när det gäller SERVICE REPARATION

Välkommen till Tingsryd Montage AB! Vi vänder oss till alla i Örebro som är intresserade av införskaffande av Haas Recycling, synonymt med riktigt bra krossverk som används för att bryta ner och återvinna olika material

Utöver detta är vi ett företag med omfattande erfarenhet inom maskiner och maskinreparationer. Vår långa erfarenhet inkluderar framgångsrika samarbeten med svenska och internationella maskinleverantörer, där vi har erbjudit service och reparationer under flera år.

Haas Recycling Örebro

VILKA vi är

Vår dynamiska duo, Toni Palmér och Ted Augustusson, med över 20 års erfarenhet, är inte bara säljare utan även lösningsskapare och relationsbyggare. Vi levererar mer än bara maskiner, vi skapar framgångsrika partnerskap. Vår tillgänglighet sträcker sig bortom arbetstidens gränser.

Haas Recycling Örebro

Vad vi gör

Med djupa rötter inom maskinunderhåll och en passion för hållbarhet specialiserar vi oss på recykling, biobränsle, flistransport och skogsåkeri. Som återförsäljare för HAAS Recycling och JENZ står vi för en helhetslösning, där varje maskin är robust och driftsäker samt anpassad för den svenska miljön.

Våra tjänster

Vårt engagemang sträcker sig långt bortom traditionell maskinservice. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar inom våra tjänsteområden. Oavsett vilken typ av hjälp du behöver strävar vi efter att leverera branschledande lösningar som möter dina specifika behov och överträffar förväntningarna. Läs mer om oss här.

Vi är även återförsäljare

Haas Recycling Örebro

Vi är stolta auktoriserade återförsäljare av de välrenommerade tyska varumärkena HAAS Recycling och JENZ i Sverige. Dessa partnerskap gör oss inte bara till företaget med maskinerna, vi blir även lösningsskapare och relationsbyggare. Genom att erbjuda högkvalitativa produkter från dessa marknadsledande varumärken säkerställer vi inte bara driftsäkerheten utan också en helhetslösning för våra kunder. Vår målsättning är att inte bara sälja en maskin, utan att etablera långsiktiga partnerskap där vår framgång är tätt kopplad till våra kunders framgång.

Tingsryds Montage AB

Bruksgatan 9, 362 40 Konga
070-655 90 80
Haas Recycling Örebro